חזה עוף וירקות שורש בתנור
הצעה לארוחת צהרים RESTART 2018 יום מס' 4
מצרכים:
חבילת פילה עוף (1 ק"ג)
מיץ מ 2 לימונים
2-3 שיני שום כתוש
1/3 כוס שמן זית
מלח ים, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי המרינדה
מכניסים את פיסות העוף ומשרים כחצי שעה
מפזרים בצורה אחידה בתבנית עם נייר אפיה ומכניסים לתנור ל 20-25 ד בחום בינוני (רצוי להפוך לאחר מחצית מהזמן)
לירקות השורש:
2 בטטות בינוניות
2 קולורבי בינוניים
1/3 כוס שמן זית
מלח ים, פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
קולפים את הירקות, חותכים לקוביות בגודל בינוני
מפזרים בתבנית עם נייר אפייה
מערבבים בקערית קטנה – שמן זית, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה
מושחים את הירקות בצורה אחידה בתערובת השמן המתובלת
מכניסים לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לכ 30 ד' או עד שמתרכך
בתאבון
זוהי ארוחה קלילה נוספת במסגרת RESTART 2018
והנה לינק ל אימון מספר 4
והצעה לארוחת ערב חגיגית ומפנקת, טוסט בטטה עם גוואקמולי וסלמון