השארת תגובה
מצרכים ל 4 מנות:
1 בטטה בינונית
1 אבוקדו גדול
1 בצל קטן קצוץ
1 עגבניה אדומה בשלה או 4 עגבניות שרי לתוכות לקוביות קטנות
פילה סלמון (טרי או קפוא) פרוס למנות (כמספר המנות הרצוי)
מלח ים, פלפל שחור גרוס
שבבי צ'ילי
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה:
פורסים את הבטטה לאורכה, לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
מניחים בתנור או בטוסטר עד שמתרככות ומשחימות מעט
לגוואקמולי:
מועכים את בשר באבוקדו במזלג
מוסיפים את הבצל הקצוץ וקוביות העגבניה
סוחטים חצי לימון מעל
מוסיפים לפי הטעם מלח, פלפל ושבבי צ'ילי ומערבבים היטב
מניחים את פרוסות הסלמון בתנור או בטוסטר, מפזרים מעל מעט מלח ים ופלפל שחור גרוס
צולים עד שמוכן
מרכיבים את המנה:
על כל צלחת מניחים 2 פרוסות טוסט בטטה, מעל מורחים בנדיבות גוואקמולי ומעליו מניחים נתחים מהסלמון הצלוי
בתאבון
גם המתכון הזה פורסם במסגרת פרויקט 5 ימים של RESTART 2018
כמובן שמצורף גם אימון מספר 5
ואם עדין לא מספיק לכם וזקוקים לדעת איך אני יוצרת לעצמי מוטיבציה, מוזמנים לקרוא כאן, כשרון מולד או הרגל